Begrafenissen Creemers

Uitvaartonderneming Creemers werd opgericht door Jaak en Christine Creemers-Teppers in 1956 te Kaulille. Door hun familiale, persoonlijke en correcte aanpak groeide het bedrijf uit tot een mooie onderneming.

Zoon André Creemers startte in 1977 samen met zijn vrouw Cécile Weyen een eigen onderneming in Hamont-Achel en 1993 namen zij de volledige zorg over van het familiebedrijf. In 1997 werd door een overname een vestiging in Bree verwezenlijkt en opgenomen in de familieonderneming Creemers. In 2000 werd een onderneming in Baarle-Nassau (NL) opgericht waar Ivo Creemers de verantwoordelijkheid over draagt. Ten huidige dage wordt de onderneming geleid door de derde generatie de zussen Ellen en Kim Creemers en is het nog steeds een onderneming met een hartelijk familiaal karakter met oog voor waardering, respect en persoonlijke aanpak. Degelijk naar uitvoering van de wensen van de families voor haar of zijn geliefde. Het verzorgen van de uitvaart en opbaren van de overledene hebben onze grootste aandacht en zijn een van onze specialiteiten.

Rouwauto Jaak Creemers_Compressed

Creemers Zorg Icoon

Zorg om aandacht, voor begeleiding van de nabestaanden, kortom: waardig en respectvol aanwezig zijn is onze leidraad.

Persoonlijke aanpak

Warmte en gevoel overbrengen, een steun zijn en tegelijkertijd op een professionele manier ongedwongen de wensen en verlangens van de nabestaanden invullen en uitvoeren zijn onze troeven.

Dit alles zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak.

Elke persoon, elke familie is immers uniek en heeft eigen wensen. Dit kunnen aanvoelen en in goede banen leiden is voor ons een noodzaak.

Direct regelen

Creemers Begrafenis Regelen

Contact

Creemers Afscheidsplechtigheid Regelen

Condoleren

Creemers Bloemstuk Regelen

Bloemen bestellen